Ons team

Rea de Gans

Ik ben arts sinds 1996 en heb in de chirurgie en de KNO (Keel- Neus- en Oorheelkunde) gewerkt in het ziekenhuis. Ik heb de huisartsenopleiding gedaan en daarna de homeopathie opleiding. Ik heb promotieonderzoek gedaan in de KNO.

Mary van der Steur

Mary van der Steur is arts sinds 1996.

De homeopatische opleiding en de huisartsenopleiding heeft zij in 2001 in Schotland voltooid. Zij is werkzaam als huisarts in Amsterdam en als homeopatisch arts in Maarn en Utrecht.

Ze werkt sinds 2005 bij het Homeopathisch Artsencentrum Utrecht en is tevens docent bij de Homeopathie Stichting (basisopleiding en nascholing voor homeopathische artsen).

“Als ik mensen behandel met homeopathie verbeteren niet alleen de klachten waarmee ze zijn gekomen, maar voelen ze zich in het algemeen veel beter, meer vitaal en levenslustig”.

Alex Leupen

Coördinator Basisopleiding Homeopathie voor Artsen en docent sinds 1994. Geeft talrijke seminars in heel Nederland en Antwerpen (België). Vanaf najaar 2013 ook in Duitsland vanaf 2017 ook in Frankrijk.

Jan Scholten

Jan Scholten is arts sinds 1984.

Opleiding SHO in 1984.

Werkt sinds 1987 in het Centrum, hij is mede-oprichter van het Homeopathisch Artsencentrum Utrecht.

Auteur van:

Homeopathie en Mineralen

Homeopathie en de Elementen

Minerals in Plants

Minerals in Plants 2

Wadstories 1

Wadstories 2

Secret Lanthanides

Gerard Wiringa

Gerard Wiringa werkt sinds 1999 in het Homeopathisch Artsencentrum Utrecht. Hij is arts en medisch bioloog. Gerard had van 1986 tot 2000 een praktijk homeopathie /natuurgeneskunde in Odijk.

Anton Kramer

Heeft gewerkt als huisarts en voltooide de homeopathie opleidingen van de SHO (Nederland) en Hechtel (België).

“Het mooie van homeopathie vind ik dat hiermee het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd; hierdoor gaat het hele immuunsysteem beter werken”. 

Ook planten hebben een zelfgenezend vermogen. Als nevenactiviteit behandelt hij planten met homeopathie (agro-homeopathie); dit geeft weer meer inzicht in onze herstelkracht.

Yvonne Verhoeven

Yvonne Verhoeven is arts sinds 1986.

Ze heeft de homeopathie opleiding bij de SHO in 2013 afgerond.

Sindsdien is ze werkzaam als homeopathisch arts, eerst in een solo praktijk in Doorn en vanaf begin 2019 in het Homeopathisch Artsen Centrum Utrecht.

Secretaresses

Marian Romijn

Getrouwd, moeder van 2 volwassen zonen, sportief en reislustig. Ik vind het heerlijk nieuwe landen, culturen te ontdekken en mensen te ontmoeten. Verder houd ik van tennissen, lezen, muziek en fotograferen. Sinds januari 2015 ben ik werkzaam als secretaresse bij Homeopathisch Artsencentrum Utrecht. Ik vind het fijn om met mensen te werken en de informele, gezellige sfeer bevalt prima. Na werkzaam te zijn geweest in de reis- en reclamebranche, zie ik het nu als een uitdaging om hier deze ervaring te gebruiken en het de patiënten en artsen naar de zin te maken.

Hetty Putker

Secretaresse
Hetty is getrouwd en heeft twee zonen en één dochter.

Mijn hobby’s zijn: vooral sporten (fitness, hardlopen, zwemmen), koken, puzzelen, uitgaan.
Ik ben sinds augustus 2011 werkzaam bij het Homeopathisch Artsencentrum Utrecht. Met name het contact met de patiënten, maar zeker ook met het team, vind ik bijzonder inspirerend.
Ik ervaar dit dan ook als een extra motivatie en ga daarom met heel veel plezier naar mijn werk.
Mijn wens is dat de warmte en de positiviteit van dit team ( en natuurlijk de kennis) mag bijdragen aan het herstel van de patiënten en dat ik er een bescheiden bijdrage in mag leveren.