Rea de Gans

Mijn naam is Rea. Ik ben moeder van 4 kinderen. Ik houd van creëeren in de breedste vorm. Van tekenen, handwerken, yoga, mediteren tot muziek maken en luisteren. Ik ben van mening ben dat wij veel meer zijn dan ons lichaam, meer zijn dan dat we zelf voor mogelijk houden. En met deze blik kijk ik ook naar mensen. Ik onderzoek de mogelijkheden, de manifestatiekracht en alles wat daarmee samenhangt. Ik geloof dat alles mogelijk is, dat alles kan. Voor minder ga ik niet, dat draag ik uit en ik help mensen om daarmee in verbinding te komen.
Waar wil jij mee in verbinding komen? Wat is jouw droom? Wat is jouw missie hier op aarde? Wellicht kan ik helderheid geven in jouw levensvragen?

Ik heb gewerkt in de chirurgie en de KNO in het ziekenhuis. Ik heb promotie onderzoek gedaan in de KNO naar chronische oorontsteking. Hierna heb ik een aantal jaar als huisarts gewerkt en vervolgens in 2011 gestart bij het homeopathisch artsen centrum als homeopathisch arts. Ik heb meerdere opleidingen gedaan en mag ik mijzelf leefstijlarts (ik heb mij onder andere gespecialiseerd in het microbioom van je darmen), yoga docent en meditatie docent noemen.